Merk Schoenen

  • Home >> Verzenden & retouren

    Verzenden & retouren

    De producten moeten niet gebruikt (behalve try-out). Als we de producten precies teruggestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook in rekening worden gebracht van jullie. Voor het versturen van de items voor vervanging, dan kunt u de overdracht van de verzendkosten voor terug te draaien de vervangen items van ons eerste. Zodra de betaling voltooid, zullen we vervangen de items verzonden van u. 

    Zorg er wel voor dat u de retourneren Merchandise Authorization binnen 7 dagen na ontvangst te vragen voor de uitwisseling of terugbetaling. Uw tijdige terugkeer van ongedragen, ongewassen, of defecte items die moet ook de leverancier verpakking en markeringen en moeten in dezelfde staat als toen het werd ontvangen. Rendementen die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en zal terug naar u worden verzonden. 

    U moet redelijke zorg van de goederen terwijl ze in uw bezit. We zouden van mening zijn dat redelijke zorg is niet overgenomen van de goederen, bijvoorbeeld, als je ze hebt gebruikt om een mate dan wat redelijk zou zijn als ze te bestuderen in een winkel voor de aankoop. De goederen moeten binnen 21 dagen worden teruggestuurd naar ons, in de originele verpakking en labels bevestigd en op eigen kosten naar het onderstaande adres.