Merk Schoenen

 • Home >> Privacy verklaring

  Privacy verklaring

  We gebruiken de informatie om uw verzoeken te voldoen, zorgen voor de Services-functionaliteit, het verbeteren van de dienstverlening kwaliteit, de feestvreugde, spoor gebruik van de service, feedback te geven aan derden bedrijven die zijn genoteerd op de dienst, geven relevante advertenties, de markt van de dienst, te voorzien in klantenondersteuning, bericht dat u een back-up van onze systemen en zorgen voor herstel na een ramp verbeteren van de beveiliging van de dienst, en voldoen aan wettelijke verplichtingen.

  Uw voornaam en initiaal, evenals een foto die u door het registratieproces in te dienen, zullen openbaar worden weergegeven als onderdeel van uw account profiel. U kunt een deel van de informatie gekoppeld aan uw account hier aan te passen. Als u van mening bent dat iemand een onbevoegde account aangemaakt beeltenis van u of uw gelijkenis, kunt u de verwijdering aanvragen door te markeren.

  De informatie die u een bijdrage leveren via de Service is bedoeld voor publieke consumptie, met inbegrip van uw recensies, tips, foto's, video's, check-ins, opmerkingen, voorkeuren, Talk berichten, Evenementen, bookmarks, vrienden, lijsten, complimenten, en rekening profiel. We kunnen deze informatie weer te geven via de Service, te delen met het bedrijfsleven, en verder verspreiden onder een breder publiek door middel van websites van derden en diensten.

  We kunnen ook bijhouden van uw acties naar aanleiding van de berichten die u ontvangt van de dienst, zoals de vraag of u hebt verwijderd, geopend of dergelijke berichten doorgestuurd. Als u berichten uitwisselen met anderen via de Service, mogen we ze op te slaan met het oog op het verwerken en leveren ze, kunt u om ze te beheren, en kunnen we beoordelen en ze openbaar te maken in verband met het onderzoek in verband met de werking en het gebruik van de Dienst. 

  Als je reviews over bedrijven waarmee je transacties via de Service te schrijven, kunnen we publiekelijk tonen het feit dat u transacties met deze bedrijven. Bijvoorbeeld, als u een diner reservering te maken via de Service en schrijf een review over uw ervaring, kunnen wij publiekelijk tonen het feit dat u uw diner reservering heeft gemaakt via de Service.